Black Friday i Svendborg

For alle, der elsker gode tilbud, er Black Friday en af årets helt store festdage. Her er der nemlig rig mulighed for at opnå store procentmæssige besparelser på stort set alt, hvad hjertet begærer. Hvis du ikke allerede nu har en liste med ting, du skal shoppe på Black Friday, så kan vi kun opfordre dig til at gå i gang allerede nu. Også i Svendborg bliver Black Friday fejret med manér, og i de mange forskellige butikker kan du både finde det, du selv står og mangler,og du kanfå styr på julegaverne til dem, du har kær. Black Friday falder nemlig på den fjerde fredag i november – lige inden december måned melder sin ankomst. Vil du undgå det helt store julegaveræs, så kan du med fordel også tænke køb af julegaver ind i årets Black Friday i Svendborg. På denne dag er der nemlig mulighed for at få dem til en særligt god pris.
Selvom Black Friday bliver fejret i hele landet, så er der ganske god grund til at tage del i fejringen af Black Friday i Svendborg. Ved at tage til Black Friday i Svendborg frem for en af de store byer rundt om i landet undgår du nemlig de helt store folkemængder på en af årets travleste salgsdage, og du kan i stedet gå og hygge dig med at finde de bedste tilbud på dagen. Vi holder længere åbent, så der er god tid til at finde alt på både dinegen og resten af familiens ønskelister.

Oplev Black Friday hos Svendborg Isenkram

Hos Svendborg Isenkram tager vi også del i festlighederne omkring Black Friday i Svendborg. Vi kan derfor kun opfordre dig til atkigge ind forbi på dagen, hvis du vil benytte dig af de mange gode tilbud i Svendborg by. Vi fører mærkevarer som Kähler, Eva Trio, Tefal og Georg Jensen, og Black Friday hos Svendborg Isenkram er derfor en oplagt mulighed for at opnå store besparelser på alt det, du står og mangler til hjemmet såvel som til haven. Er der noget, du har gået og drømt om gennem længere tid, så kan Black Friday meget vel være dagen, hvor du skal slå til, for vi lover at diske op med gode priser, som er svære at modstå. Hold gerne øje med de gode tilbud op mod Black Friday, hvor der er gode muligheder for at gøre et godt kup og få styr på årets julegaver i god tid.
Hos Svendborg Isenkram står vi klar til at rådgive dig på såvel Black Friday som alle andre af årets dage, så du kan være sikker på at komme hjem med det helt rigtige. Vi har gratis parkering lige ved døren, så det er nemt at nå frem og ikke mindst at få fragtet alle dine gode køb hjem efterfølgende. Vi glæder os til at se dig til Black Friday hos Svendborg Isenkram!