Lys til haven

Selvom de danske sommernætter kan føles næsten uendelige, så går solen ned før eller siden for en kort bemærkning, og tusmørket sænker sig. Her kan lys i haven fungere som en fantastisk hyggespreder, der kan være med til at forlænge hyggen på altanen, terrassen eller i haven. Bliv inspireret til køb af lys til din have lige her.

Forlæng sommeraftenerne med lys i haven

Lys i haven vil være med til at skabe en dejlig ramme for samvær med dine kære. Du kan for eksempel vælge lyskæder, som fås i et væld af forskellige udformninger og farver, så du kan sætte lige det præg på stemningen, du ønsker. Vælger du en solcellelyskæde, så behøver du ikke at tænke på forbruget af strøm. Lyskæden bliver opladet af solens stråler i løbet af dagen og vil lyse lystigt videre, når solen for længst er gået ned. En anden god grund til at vælge solcellelyskæder er, at de kan placeres lige der, hvor du ønsker det, og du slipper for besværet med at skulle trække kabler, før du kan nyde godt af det atmosfæriske lys.
Lyskæder til haven kan også bruges til at indramme for eksempel et loungeområde. Da lyskæderne fås i mange forskellige længder, så kan de bruges både som små stemningsskabere i et hjørne af haven og til at indramme et større område, for eksempel i forbindelse med en havefest. De er lige til at hænge op i træerne eller rundt om på altanen, og et hyggeligt og stemningsfuldt område er skabt.
Hvis du vil have mere lys i haven, så kan du også udvælge et par fine lanterner, hvori du kan placere enten levende lys eller en LED-lyskæde. Hos Svendborg Isenkram kan du få lanterner i både moderne og mere klassisk stil, så du kan finde det helt rette match til dit hjem. Vi har også et udvalg af solcellelamper, som gør det muligt at udnytte solens stråler til fulde, og som har en lang levetid.

Lys haven op hele året rundt

Lys i haven hører sig bestemt ikke kun sommerens lyse nætter til. Det kan også være med til at bidrage til en hyggelig stemning i årets kolde og mørke måneder. Her vil lyset i haven fungere som en hyggelig velkomst, når du kommer hjem sidst på dagen, og tusmørket for længst har sænket sig. Du kan nemt flytte lysene rundt fra sted til sted og på den måde skabe små, hyggelige oaser rundt om i haven, som det passer dig bedst. Med flere forskellige typer af lys er der rig mulighed for at lege med udtrykket og skabe et rum, der er helt dit eget. Hos Svendborg Isenkram finder du et stort udvalg af lys til haven, så du har rig mulighed for at finde den slags, der passer bedst ind hos dig. Besøg os på Vestergade 167C i Svendborg og se udvalget.